Ama gene de dünya dönüyor! -Galilei |
|
||||||||||
|
Senden haber alamadan nice günler geçirdim, Nicedir hasretim bir dost sesine Nasıl gidiyor desem hayat, Senin de hasretlerin mi bileyleniyor yoksa... Kırık kalbini mi tamir ediyorsun, sorumlularını bilmeden; Yapıştırmak istiyorsun belki her parçayı, İzinsin verdiğin parçalarını toplasan belki de... Belki de küsmüşsündür hayata, Darılmışsındır sana bu acıları hediye etti diye, Belki yalnızsındır çıktığın hayat yolunda, İçin acıyordur belki de… Paylaşamadığın duygularınla dalıyordur gözlerin uzaklara, Kimsenin dolduramadığı; Kocaman bir boşluğu fark etmişsindir içinde, Yüreğin konuşmaz olmuştur seninle, O da bırakmıştır seni, Sıkıntılarınla baş başa kalmışsındır, Alıp başını gitmek istemişsindir, Tanınmadığın bir yere… Çok da farklı değil bende de hayat, Aynı hediyeleri bende aldım, Hatırlar mısın sana söylediğim sözleri, “Bizim kaderimiz birlikte yazılmış…” Aynı dikenler batıyor elimize, Aynı yerinden yaralanıyoruz hayatın… Gülmesine gülüyoruz; Birde içimizde kopan fırtınalar dinse, Belki ağrımaz o zaman kalbimiz… Ayrı yollarda yürüsek de, Ayrı bedenlerde gezinsek de, Biliyorum… Biliyorum bir gün; Bir gün kavuşacak ellerimiz dostça Ayrılmamak üzere kenetlenecek bedenlerimiz, Biz susacağız… Ve o zaman konuşacak yüreğimiz… 16 / 07 / 2003
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Harun Kilci, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |