..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Bilinç ruhun sesidir, tutkular ise bedenin. -Rousseau
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Arama Motoru

İzEdebiyat > Deneme > Sevgi ve Aşk > Senem ÖZGEN

18 Ağustos 2003
Artık burdayım türkü gözlüm….  
Senem ÖZGEN
Susamışım yıllar boyu, yudum yudum değil kana kana içeyim bırak

:BDBH:

Artık burdayım türkü gözlüm….

Ordan oraya koşmayı bir kenara bırakıyorum. Bu saatten sonra bütün doğrularımı ateşe veriyorum. Sevdaya layık, sevda kadar yılgın yeni şehirlere merhaba diyorum sayende. Gözlerimin içi gülüyormuş, ağzım kulaklarıma varıyormuş, aman ne kadarda ayıp oluyormuş. Yakışıyormuymuş. İnsanların koyduğu bütün kuralları elimin tersiyle itiyorum.

İnsan aşık olunca daha bir hafif oluyormuş, unutmuşum. Kalbimi elime almaya korkmuyorum, ruhumu karşıma alıyorum. Dök içini diyorum. Hatalıydın diyor bana, yakınındaki insanı görmedin. Hep koşturdun beni, daralttın, çökerttin. Tamam diyorum. Bak duruldum, su kadar sayam oldum.

Sana gelince kara yağızım, esmer güzelim,erkeğim. İçimi ürperten her sözüne ilham veren tek kaynak olayım bırak. Bırak seni benim kadar sevemeyecek olmanın verdiği kahrolası hüznü taşısın diğer bütün canlılar. Susamışım yıllar boyu, yudum yudum değil kana kana içeyim bırak. Solacak olsada geçmişin bütün renkleri sayende, ben seninle siyaha bile razı geliyorum.

Artık buradayım türkü gözlüm, sen benden geçene kadar bütün hasret türkülerini sevda ateşine çevireceğim senin için. Senin dudaklarında anlam bulan tek türkün olana kadar, aldığın nefes kadar yakın olacağım sana.

.Eleştiriler & Yorumlar

:: türküler...
Gönderen: bahar / istanbul
21 Ağustos 2003
uzun zamandır yazılarınızı takip adamiyodum... yine hüzünlendim ve kendimi buldum yazılarınızda.... teşekkürler

:: Yaşattıklarınız..
Gönderen: Hakan Köse / Kütahya
20 Ağustos 2003
Öyle bir şeyler burkuldu ki içimde, çok teşekkür ederim bu yazınızı bizimle paylaştığınız ve bana yaşattıklarınız için, sevgi ve dostlukla kalın, eminim farkındadır Türkü gözlü adam sizin ona olan yangınınızın...

Söyleyeceklerim var!

Bu yazıda yazanlara katılıyor musunuz? Eklemek istediğiniz bir şey var mı? Katılmadığınız, beğenmediğiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düşündüğünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazıları yorumlayabilmek için üye olmalısınız. Neden mi? İnanıyoruz ki, yüreklerini ve düşüncelerini çekinmeden okurlarına açan yazarlarımız, yazıları hakkında fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloğa geçebilmeliler.

Daha önceden kayıt olduysanız, burayı tıklayın.

İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.

Yazarın sevgi ve aşk kümesinde bulunan diğer yazıları...
Gitmen neyi değiştirir ki...
Son şans benden yana
seni seninle tamamlıyorum
Müsait Olunca Uğra Bana...
Sana Ağır mı Geldim
Sadece Sen Kaldın Geriye Benden
Sanıyordum...Yanılmışım...
Beni Sakın Deneme!
Gözyaşlarımı Geri İstiyorum
Ne desem boş

Yazarın deneme ana kümesinde bulunan diğer yazıları...
! En Güzel Hikayem!
Beni Kendime Getirdin...
şimdi anladın sanırım
Anadilim aşk benim, herkese öğretiyorum...!
Kütle Yağ Hacmi
Kendinize Gelin Beyler...

Yazarın diğer ana kümelerde yazmış olduğu yazılar...
Ellerimi Yakala... [Şiir]
Sen'li Ben'e Merhaba [Şiir]
Sen Ağzımda Acı Bir Tad Bıraktın...! [Şiir]
Alacağın Olsun ! [Şiir]

Senem ÖZGEN kimdir?

SADECE KENDİMİM, O KADAR !!

Etkilendiği Yazarlar:
Murathan Mungan,Yılmaz Erdoğan,Veysel Dikmen,Kürşat Başar

yazardan son gelenler

bu yazının yer aldığı
kütüphaneler

yazarın kütüphaneleri

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Senem ÖZGEN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.