Bildiğim tek şey, ben bir Marksist değilim. -Karl Marx |
|
||||||||||
|
Umurunda da degil Ne uzun cümleler lazim bunu anlatmaya Ne de kisa Bakislar Hatta bakmayislar Davranislar ve davranmayislar Vurdumduymazlik Sessiz kalislar zaten belli etmiyor mu herseyi Ve o herseyi en iyi ben bilirim havalari Su altinda kalan hersey gün isiginda artik Su da çamurluymus Sonradan gördüm Hep baska anlatilmis Baska tanitilmis hersey Bir gün yikim olacak bilesin Yalan söyleyisler Ya da yanlis bilisler Verdigin ölçüde gülecekler ardindan Ne kadar verirsen o kadarini alirsin misali Bir gün hak ettigin kadari elinde kalacak Hak etmediklerin Onlar zaten sana vurup kaçmis olacaklar Bir gün bir yolda karsilasacagiz belki Sen beni taniyacaksin Bende yine sessizlik hakim olacak Konusan tek sey bakislarim olacak Ya da bakmayislarim...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Atilla Güler, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |