|
Anasayfa |
Son
Eklenenler |
Forumlar |
Üyelik |
Yazar
Katılımı |
Yazar Kütüphaneleri |
|
|
27 Eylül 2003
Öteki Yüreğim
PELİN KARCI
Dost sözcüğünün yakıştığı senden başka kimse yok benim için. Bazen seni kendim sanıyorum, kendimi sen... Ne güzel şey sana ‘DOSTUM’ diyebilmek |
|
ÖTEKİ YÜREĞİM
Kimdir öteki yüreğin diye sorsalar, tek sözcük dökülür dudaklarımdan; Çiğdem... Geçmişten bugüne yaşadığım ne varsa bilendir ve bana yüreğindeki her şeyi anlatandır. Bir ben bilirim gözlerindeki hüznün nedenini... Acılarıma, sevinçlerime, hüzünlerime, göz yaşlarıma, kahkahalarıma ortak olandır. Kimi zaman karanlığa gömüldüğümde, Sığınabileceğim tek ışık, tek insandır. Ondan başka kim yaşantıma böylesine içten ortak olabilir? Dört yıl değil, bir ömürdür paylaştığımız... Sözcüklere sığmayan bir yanı var yaşadıklarımızın ve paylaştıklarımızın... Dostluğumuzun temelindeki en önemli şey güvendir, Çünkü biz yaşayarak öğrendik güvenmeden sevemeyeceğimizi.
“ Bu dostluğu yaratabilmek için, birlikte uzun ve keyifli bir yol yürüdük değil mi dostum? Kırgınlıklarımızda bile bağırıp çağırmadık birbirimize. Sessiz bir hüzün sonrasında, sımsıkı sarılıp döktüğümüz gözyaşıyla daha çok bağlandık. Bizi biz yapan dostluğumuzu hiç incitmedik... Bu dünyada birçok şey yalanken ve sahte dostluklarla doluyken etrafımız biz ‘dostluğumuz gerçek’ diyebiliyorsak bu büyük bir ödüldür bize... Bu dostluk yaşantımızın tek kristalidir.
Dost sözcüğünün yakıştığı senden başka kimse yok benim için. Bazen seni kendim sanıyorum, kendimi sen... Ne güzel şey sana ‘DOSTUM’ diyebilmek...
Seni seviyorum öteki yüreğim...”
Söyleyeceklerim var!
Bu yazıda yazanlara katılıyor musunuz? Eklemek istediğiniz bir şey var mı? Katılmadığınız, beğenmediğiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düşündüğünüz bilgiler mi içeriyor?
Yazıları
yorumlayabilmek için üye olmalısınız. Neden mi? İnanıyoruz
ki, yüreklerini ve düşüncelerini çekinmeden okurlarına açan yazarlarımız,
yazıları hakkında fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloğa geçebilmeliler.
Daha önceden kayıt olduysanız, burayı tıklayın.
|
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
|
İçindeki ve yüzündeki hüznü bir türlü söküp atamayan bir güvercin. . .
Etkilendiği Yazarlar:
murathan mungan, kenan kalecikli, ırvın yalom,andre gide
|
|
bu
yazının yer aldığı
kütüphaneler |
|
|
|