Doğru şeritte olsanız bile, olduğunuz yerde kalırsanız er geç ezilirsiniz. -Will Rogers |
|
||||||||||
|
acele et bekletme denizi diyor o ses dalından dalına atlayarak gecenin yürüyorum iskeleye soğuğun ağzı mengene dili jilet bank tanıyor beni 02 20 ikiye bölüp bir masalı orta yerinden kendime anlatıyorum ne varsa eğreti duran değiştiriyorum yerini ne varsa gereksiz olan atıyorum masaldan lütfen tanrıya dokunma diyor saray palyaçosu o arkadaşım 03 35 denizin aynasında ay suda sessiz ürperti yüzü yırtıyor kabuğunu tohum tomurcuklanıyor fesleğen kokusu içim buz tutmuş cam tenim güderi ahh bu kış gecesi yine gözlerini ıhlamur niyetine içiyorum 05 01 ihanete yataklık eden gece kaç yalnızlığı besler memesinden kanımda tuz alazı öfkemi bileyen pişmanlık altı ustü ucuz kanyak hakikaten sarhoşum 06 28 yazdım çiçek açtı mayın çukurunda ışık ellerim 06 52 eve gitmeliyim yarın bayram
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © emre gümüşdoğan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |