Tüm mutsuzluklar yokluktan değil, çokluktan gelir. -Tolstoy |
|
||||||||||
|
Kendisine böylesi bir konuya değindiği için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.. Türkiyemizin Cunhuriyetin kuruluşuyla yaptığı çıkışın Avrupaya açılma politikalarıyla nasıl oyuna getirildiğini ve Türkiye'ye sözde yardım eliyle sokulan kendi politalarıyla başta ABD ve AB nin Türkiye'yi nasıl bir açık pazar haline getirdiği bu kadarla kalmayıp , üretim kaynaklarını nasıl tükettiğini ve her zaman savaş ülkesi olmasına rağmen ve ikliminin çöl iklimine yakın olmasına rağmen AYRICA TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜ TÜRKİYE'NİN TARIM TOPLARI KADAR BİLE OLMAYAN İ-S-R-A-İ-L'e nasıl bağımlı hale getirildiğini sanırım benim söylememe gerek yok. Türkiye'ye yardım eliyle sokulan politikalar her ne kadar Türkiye'yi bir çıkmaza soksada , durum ne kadar ağır olursa olsun , dünden daha aç olan bugün kü gözler dünden farklı bir sonuç alamayacaklardır . Onca dayatmaya tepkisiz kalan Türk halkının buna kayıtsız kaldığını düşünmektedirler ama durum hiçde sandıkları gibi değildir . Türkiye bir geçiş dönemindedir ancak bu geçiş dış ve içerdeki yandaşlarının öngördüğü yönde olmayacaktır. Türkiye bir sıçrama noktasındadır. Bu belki hiç ummadıkları anda , Türkiye adına herşeyin bittiğini düşündükleri anda gelişecektir belkide hiç beklemedikleri bir anda ama bu mutlaka gelişecektir ve Bir Türk'ün (ya da Türklerin ) Dünyaya Bedel Olduğu Tarihe Bir Kez Daha Yazılacaktır! Çok uzak değil , sevgi ve saygılarımala....
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Duman, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |