|
Anasayfa |
Son
Eklenenler |
Forumlar |
Üyelik |
Yazar
Katılımı |
Yazar Kütüphaneleri |
|
|
26 Aralık 2003
Vazgeçtim
ebru
Sevgilinin yüreğinden, acının dilinden, sahte yüreklerden vazgeçtim... Daha ağlayamadan, göz yaşlarımdan vazgeçtim...
|
|
Acılar denizinde boğulmak üzereyim. Dalgalar o kadar çok vuruyor ki biçare bedenime, boğulmakla yaşamak arasında sıkıştım kaldım. Yaşamın tuzlu suyu burnumu nasıl da yakıyor... Gözümü açtığım anda köpükler arasında beyaza karışıyorum.
Üşüdüm de... Sıcaklığıyla kavururken bedenimi sevda, bir anda buzullar arasına düştüm. Bir dirhem gücüm olsa, çok uzaklarda yanan ışığa doğru atacağım kulaçlarımı. Ama artık çabalamakta istemiyorum. Bir anda koca bir kara delik oluşsun ve beni içine alsın diye bekliyorum.
Vazgeçtim... Yarının umutlarından, hayalini kurduğum sıcacık yuvadan ve hatta bebeğin ağlamasından bile vazgeçtim... Vazgeçtim bu gün sevdadan... Yüreğimin ağlayışına kulak kabartmaktan vazgeçtim. Aynada saçımı taramaktan, göz bebeklerimin içine bakıp seni düşlemekten vazgeçtim...
Tüm duygularımı lime lime edip, parçalarını bir birine bereyip, vazgeçişimde sarınmak için, kendime bir battaniye yapacağım şimdi. Sevdamın yanına, yalnızlığımı dikeceğim. Biri al olacak biri mor... Umutlarımı en köşelere dikeceğim ki; sürekli gözüme ilişmesinler. Hani olur da beni kandırmasınlar... Çünkü ben bugün vazgeçtim...
Sevgilinin yüreğinden, acının dilinden, sahte yüreklerden vazgeçtim... Daha ağlayamadan, göz yaşlarımdan vazgeçtim...
:: harika... |
Gönderen: tûba adsız / new york/ABD
|
6 Eylül 2007 |
|
| tek kelimeyle gerçekten harika... içimi adeta harflere akıtmışsınız... derdimi harflerle sunmanız beni rahatlattı... yazılarınızı takip edeceğim. başarılarınızın devamını dilerim... |
:: hislerımmm |
Gönderen: SEVDA SAM / Konya/Türkiye
|
9 Ağustos 2007 |
|
| yasadıgım duyguları ancak bu kadar guzel acıklayabılırdınızzzzz tesekkur edıyorummmmm |
|
Söyleyeceklerim var!
Bu yazıda yazanlara katılıyor musunuz? Eklemek istediğiniz bir şey var mı? Katılmadığınız, beğenmediğiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düşündüğünüz bilgiler mi içeriyor?
Yazıları
yorumlayabilmek için üye olmalısınız. Neden mi? İnanıyoruz
ki, yüreklerini ve düşüncelerini çekinmeden okurlarına açan yazarlarımız,
yazıları hakkında fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloğa geçebilmeliler.
Daha önceden kayıt olduysanız, burayı tıklayın.
|
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
|
okundukça anlaşılacak olmak çok onur verici. . .
Etkilendiği Yazarlar:
hayat
|
|
bu
yazının yer aldığı
kütüphaneler |
|
|
|