Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız. -Atatürk |
|
||||||||||
|
İkindi rüzgarlarında. Ya da sabah ayazlarında, Kaç kere soğuğunu içime çektim. Her damla yaşta, Biraz senin tozlu yollarından, Biraz benim yaşlanmış dudaklarımdan akıttım denizlere. Sana kaç kere geldim İstanbul, Kaç kere elini tutabildiğim bir dost gibi, Omzunda yatabildiğim bir anne gibi, Kollarında uyuduğum bir sevgili gibi, Arzuladım seni. Tüketilen her uzun yolda, Aşılabilen her problemde, Karşımda gördüm seni. Yaşanmış tüm korkulara rağmen İçimde biraz daha büyüdün. Büyük gürültülerin içinden sıyrılıp, Kaç kere içime çektim seni. Her uzun günde biraz daha özledim Biraz daha uzaklığını hissettim. Ezberlediğim her tozlu yolunda, Senin kokunu duydum hep. Serin bahar sabahlarında kollarımı açıp, Nefesimin yettiğince soludum seni. Sana kaç kere geldim İstanbul, Kaç kere ağladım kuytu köşelerinde, Yitp giden aşklarımın arkasından Kaç kere söylemek isteyip de Söyleyemediğim cümleler dilimn ucunda sıralandı birer birer Ve kaç kere dökülemeyen yaşlarımı sildim Lodos rüzgarlarında. Sana kaç kere gelmek isteyip de gelemedim İstanbul Elerimi uzattığım her anda Biraz daha uzaklaştın benden. Tam yakalamak üzereyken kaçırdım seni Kirli camların ardından seyrettim seni yıllarca. Yaşlanmışlığıma,yaşlanmışlığına aldırmadan Sevdim seni. İçimde hep bir ümit, Gözlerimde her bir damla akıtılamayan yaş, Yarına ulaşmaya çalıştım çelimsiz halimle. Sana kaç kere gelmek isteyip de gelemdim İstanbul, Kaç kere...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © elif keser, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |