Paul'un Peter hakkında söyledikleri, Peter'den çok Paul'u tanımamızı sağlar -Spinoza |
|
||||||||||
|
Güvendiğim dağlara sırtımı veremedim çıplak kaldım bir ovanın orta yerinde yalnızlık, Nemrut dağında Kommagene Kralı koklayamadım Ağrı Dağı'ndaki kekik kokusunu ıslanmadım Van Gölü'nün iyotlu suyuyla karışıverdim tarlalarına Çukurova'nın yine de bilirim çiğ düşmüş sabahlarını Sümela'nın ve tereyağına karılmış gül reçelini yalnızlık, tereyağında bir saç teli uygunsuz ve zamansız düştü cemre ne bahar getirdi sevgiliyi ne de sevgili geldi baharla yalnızlık, odun ateşinde kaynayan su kokusu dumanlı bir hasret sigarada yalnızlık, benim himayemde bir esir zincirleri ve prangaları kulede bir pencere taşkın sulara çarpıp yıkılır Malabadi köprüsü Kızılırmak aşar gider tutkularımı kalakalır yine yalnızlık ortasında İstanbul'un Galata Kulesi misali Yalnızlık, tutsaklık kendime Yalnızlık paylaşılır paylaşıldıkça yine yalnızlık olur
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Murat Tali, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |