Ben bir öğretmen değil, bir uyandırıcıyım. -Robert Frost |
|
||||||||||
|
Gidiyorsun, peşinsıra martılarım gidiyor, çocukluğum Gidiyor, kalbim gidiyor beraberinde... Ellerim kalıyor Geriye titrek ve yorgun... Gidiyorsun, mevsimi bana zehir ederek... Paslanmış kadehte içiyorum yollarının tortusunu,sen Arkana bakmadan gidiyorsun... Ki ben kimsenin peşinden koşmadım durdurmak için; Şimdi sen gidiyorsun; "gitme,kal ne olursun kal" desem... Yalvarmak istiyorum... İçimdeki İsa geriliyor aşkının çarmıhına; Bilmiyorsun gerildikçe çakılıyor yüreğim yüreğinin tılsımına....... Gidiyorsun; gitme... Bak konuştum; GİTME!.. Derin bir maviye dönüşüyor sularım,içinde yalnızlığını kucakladığım... Gitme susakalırım çığlık çığlığa... Susuşum olma bu evren içinde; Dilim ol dola beni hayatın cehennemine... Gitme...yazık etme yaşanan senelere.......... Fırtınanın rotasına çizildim yollarına esiyorum, "dur" diyorum, "gitme"... Sen gidiyorsun... Altına alın teri, yürek sızısı dökülmüş şiirler gidiyor..... Gidiyorsun...sonsuz bir sonbahar uğurluyor paltonu.... Susuyorum... Biliyorsun... Seni bıraktığın sonbaharın altında bekliyorum bile bile gelmeyeceğini... Gidiyorsun, uğruna çileler çektiğim sevdiğim... Gençliğim gidiyor...... Elif... Lam.... Mim..... umut susar...sessizce bekler çocuk........
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Gecehan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |