Sevmek bir başkasının yaşamını yaşamaktır. -Balzac |
|
||||||||||
|
nereden gelir bu kuşlar bu dağlarda soğuk olur yuvalar bu dağlar yürek dağlar bu eller yaban eller yaman eller çöl susuzdur buralarda yalnızlıklar burada bütün düşlerin arkası uçurumdur başıma baykuşlar dolanır sesimi uçurumlara düşürdüm el versem tutamam çağırsam nutkum tutulur duyamazsın sen gelemezsen ölürüm sensizliğe umutlar ektim sana dair gül gonca idealler büyüttüm aşk dediğin yürek yırtmalı alev tutup geceleri yakmalı yar teni kekik kokmalı şah damarım, gün yüzlüm yüzünün en aydınlık yerinde bu deli gönül otağ kurmalı gelişin öyle bir an olmalı ki bütün kuşları şarkı söylemeli bu kentin martıları valse durmalı bu nehrin gelişin öyle bir an olmalı ki içimdeki savaşçılar barışmalı göğüs göğüse kucaklaşmalı gelişin öyle bir an olmalı ki yaşanmamışlar şaha kalkmalı...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Meral Vurgun, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |