Bilim şaşkınlıkla başlar. -Aristoteles |
|
||||||||||
|
‘Pardon bakar mısınız?’ - Evet ‘Şey adınız neydi ?’ - Pelin de ne yapacaksınız adımı. ‘Bir dükkan açıyorum da sizin isminizi koyacaktım.. Hasbinallah ne yapacağım adınızı merak etmiştim. Benimki de Niyazi.’ - Güzel isim Niyazi etkileyici.Eee ? ‘Ne ee ben memnun oldum.Ya sen?’ - Ben memnun olmadım! ‘Neden ki?’ - Numara yapamam.Memnun olmadım.. ‘Böyle yakışıklıyı bir daha nerede bulacaksınız?’ - Bizim okulda kaynıyor. ‘Sizin okulda kız da kaynıyordur şimdi.’ - E kaynıyor tabi. ‘Bir gün okula davet edersin artık.’ - Nasıl olacak? ‘Dur sana telefonumu vereyim.’ - Ne marka? ‘Nokia.’ - Beğenmedim başka neler var? ‘Sonny var bu nasıl?’ - Eh idare eder. ‘Anlaştık davetiyemi bekliyorum ona göre’. - Sen orasını bana bırak merak etme. ‘Sana güveniyorum koçum.’ - Ya saat geç oldu benim gitmem lazım. ‘Nereye bu saatte?’ - Ahıra atların bakımını yapmam gerek. ‘Hı atlarınız mı var?’ - Ooo bilmiyor musun? Benim babam çok zengin. ‘Hadi be! Yalan söylüyorsun.’ - İnanmıyorsan bu gece saat onda burada buluşalım evimizi gezdireyim. ‘Bilmem ki nasıl olur? Ailen kızmaz mı? - Hadiii naz yapma! ‘Tamam yine burada buluşalım saat onda. - Oldu ben gidiyorum görüşürüz. ‘Gitmee’ - Gidiyorum bırak beni akşama görüşürüz! ‘Tamam sen bilirsin çok arayacaksın beni’ Saat 21.55 Kimseler yok ortalıkta. 21.56 Hala yok. 21.57 Nerde kaldı bunlar? 21.58,21.59,22.00… İkisi de birer dakika geç kaldılar.. 22.01 ilk gelen Pelin oldu..15 saniye sonra da Niyazi. Pelin kızgın.. - Nerde kaldın be adam? ‘Ya bir işim çıktı zor yetiştim zaten.Boşver kader bizi yine buluşturdu ya ona bak.’ - Sus yalan söyleme seni takip ettim.Bir kadınla beraberdin! ‘Kadın değildi o gaydi..’ - Ne yaptınız beraber? ‘Seks yaptık’ - Nasıldı? Orgazm oldunuz mu? ‘İğrençti tavsiye etmem’ - Tahmin edebiliyorum. ‘Nasıl yani?’ - O gay benim kardeşim! ‘Olabilir hayat sürprizlerle dolu’ - Neyse ya bizim eve gitmiyor muyuz? ‘Ne yapacağız evde?’ - Gezecektik ya unuttun mu? ‘Doğru ya unutmuşum kusura bakma kardeşin aklımı başımdan aldı’ - Beli belli.Kardeşim diye söylemiyorum….. ‘Eeee’ - Çok iyi çocuk yapar. ‘Nasıl oluyor’ - Dene ve gör. ‘Denemek lazım.Hiç çocuk yapmadım.Hiç tatmadım o duyguyu.En iyisi eve gidelim.’ - Bende yapmak istiyorum çocuk. ‘Baban nasıl olsa zengin.Bakar bize. - Bakar tabi.İşi ne! 5 Dakika içinde eve varırlar… ‘Hakikaten güzel evmiş.Hadi girelim içeri’ - Eyvah anahtarımı almamışım. ‘Dert etme kapıyı kırar yine gireriz.Baban zengin değil mi yaptırır kapıyı’ - Doğru söylüyorsun hadi kır da girelim,üşüdüm. ‘Ya ne diyeceğim kapıyı kırmayalım.Tırmanıp camı kıralım cam daha ucuz babana ayıp olmasın’ - Haklısın da ben tırmanmayı bilmiyorum. ‘Şu kediyi görüyor musun? Onu takip edeceğiz.Sen bana tutun yeter’ - Ha gayret Niyazi. Cama kedinin yardımıyla ulaştılar.Geriye camı kırmak kaldı. - Niyazi camı nasıl kıracağız? ‘Yanında taş var mı ?’ - Dur bir tane olacaktı.Çantama bakayım..Anne! Yandık şuraya bak annem geliyor. ‘Annen mi?’ - Evet,kaçalım. ‘Nereye kaçıyoruz’? - Atlayalım o zaman! ‘Saçmalama Pelin herşeyi annene itiraf edeceğiz.’ - Ne diyeceğiz! ‘Biz birbirimizi tanımıyoruz’…
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Evren İÇENER, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |