Ben bir öğretmen değil, bir uyandırıcıyım. -Robert Frost |
|
||||||||||
|
Usul usul çekilirken üzerimizden karartmalar,yerini aydınlığa bırakacak sanırdık.Bu yazdıklarım ruhumun tımarlanmış günlerine ait.Hani o dostun ağladığı günlere.... Beyazlık Karşında ayna Parlayan bir suret, Evet senin yüzün Ağlamaklı... Duru yaşlar akıtmaktasın Göz pınarlarından.. Kar hala izlerini taşıyor Üzerinde Beyaz tüylü ayakkabı izlerini.. Ve dostum Tımarlanmış ruhumun üzerine Düşüyor,göz yaşların Hani o,uçsuz bucaksız nehirler gibi. Eski güzel zamanlardan, Senin bütün çocuklarıma dağıttığın, Hatıralarım gibi Şimdi ağlama be dostum... Bize kalan karartma günlerini Yaşamak gerekli.. Uzaklık,uzaklık nedir dostum Kendi içimin en uçrasında yaşayan Benim için... Ki sn içime en yakın olan, Ne kadar uzaksın benden? Şimdi ağlama dostum yüzünde kar izleri var Hani o Beyaz tüylü ayakkabılı izleri Gögsümde hazin yüzü var geçmişimin Suların aynasında yanar yüzüm... Sen şimdi kanama dostum... Mehmet Asım
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © mehmet asım erdoğmuş, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |