Gençliğinde müzik öğrenen, felsefeyi daha iyi anlar. -Platon |
|
||||||||||
|
İçimde bir beyaz gül kalacaksın. Benimsin bilerek, sevsem de seni, Sen bana ömrümce, el kalacaksın. Sakın ha, üzülme, sen bu sözlere, Kaderimiz attı, sönmez közlere, Gözlerin baksa da, başka gözlere, Gönül bağladığım bel kalacaksıun. Bir tek beni değil,seni yaratan, Senin varlığınla, ettirdi iman. Ömrümün son anı, geldiği zaman, Sonu bulunmayan, yol kalacaksın. Dünyada benden de, daha serseri, Tek seven ben varım,gönül neferi. Ölürken ömrümün, başından beri, Gönlümün sazında, tel kalacaksın.. Kahrımı doldursam,evrene sığmaz, Bahtıma tükürsem, başını eğmez. Sen de bilirsin ki, üç kuruş değmez, Gönül mihrabımda, kul kalacaksın. Mehmet Nacar
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Mehmet Nacar, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |