"Denemeler"de gördüğüm şeyi Montaigne'de değil, kendimde buluyorum. -Pascal |
|
||||||||||
|
tıpkı senin gibi karanlık... ne zaman kaçmak istesem buralardan ne zaman gitme vakti desem ve ne zaman seni özlesem giyiyorum üstüme yalnızlığımı pelerin misali... ve hemen yola çıkıyorum. yolda karşılaştığım kadınlar benim gibi ürkek,ıslak yüzlü ve hepsinin sırtında pelerinli öyküsü... bundandır hayatımın resmi öykümsü... bir kadın pelerinli... sokak başı... ve gece... bu şehri terkedip gitme vakti yine. elimde tahta valizim sırtımda senden bana armağan yaşım kadar genç yolum kadar kırışık sahte pelerinim yalnızlığım: bana en çok yakışlan giysim...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © sinem sal, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |