Özgür insan, denizi daima seveceksin. -Baudelaire |
|
||||||||||
|
koyverdin gittin beni allahundan bulasun oy allahundan bulasun g-i-t-m-e-k ........bir sevdadaysa takvimdeki o sarı sayfa en kangren yerindesin iste......en hoyrat... en buhran.....en ölümcül noktasındasın lanet olası mevsimlerin.bir ısıgın kırılma noktası iste.....sonrası....sonrası karanlık olsun be sevgili.... kimse almasun seni kimse almasun seni yine bana kalasun simdi kadınlıgım,senden öte kirli su damlaları.öylesine bosluğa akan.... sekilsiz.....sensiz.... ve cıplaklıgım...ve gözlerimdeki sancı....ve yanagına düstügünde uzanıp aldıgım sonrada penceremin önündeki saksıya gömdügüm o kahrolası,o deliresi,o öpülesi kirpigin. simdi hepsi kaf dagının ardında herhangi bir masalda açıkarttırmada...... gelevera deresi oy gelevera deresi iki dagın arasi oy iki dagın arasi yüzünden silinmesun biçagumun yarasi ve yüzün.nefes almanın en ağrılı yanı...okyanusun en bakir kabugu... ve ne zaman dokunsam yüzüne,''adı yok''bir kentte yeni dogan bebekler sırayla kutsanır. yüzünün degdigi her yere su'dan heykeller yapar tüm rahibeler. bu yüzden acır dudaklarım suya dokundukça. ve ben acıdan yapılmış çıglıklar büyütürken içimde,bir kaldırım tasına saklayıp adını zaman asımına ugrayan çirkin sarı bir halkaya teslim ettim kendimi..... g-i-t-t-i-m-....sonrası.sonrasını sorma sevgili..... sevdigum senin askın cigerlerumi daglar hiçmi düsünmedun sen sevdigun böyle aglar sevdigun böyle aglar aglamak.....sen ne dersen de iste.nihayetinde bir su damlası. simdi gidisine aglamıyorum ama.uzagımda olusuna kanatmıyorum ellerimi. yokluguna sefil agıtlar yakmıyorum.sadece gülüyorum.hayır gülmüyorum ,kahkahalar atıyorum.oyun havaları çalıyorum sensizliğe. bagıra bagıra sarkılar söylüyorum,dans ediyorum. evet söyle içinden geçeni......evet evet tamda bu işte.hadi söyle...... delirdi diyorsun.on tam puan.dogru bildin....ben artık senin için degil delirmek için soyunuyorum..çırılçıplak kalıyorum...tüm kadınlıgımı soyuyorum sevgili seni kaybetmemek için kayboluyorum işte ne var bunda kayıp oluyorum kahır oluyorum elinde bir eski mektup oluyorum ''''dut agacını'''' söylerdin ya hep.işte şimdi bende DUT gibi dolasıyorum ortalarda hicaz makamında göbek atıyorum ve ben şimdi bir sirk cadırında akla ziyan bir deli oluyorum ......sonra............... sonrası............iyilik.....................güzellik..........
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © bahar uyar, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |