İnsanlığı tanımak insanları teker teker tanımaktan kolaydır. -La Rochefoucauld |
|
||||||||||
|
Yağmur toprağı döverken Çamur ayaklarına bulaşır Ve sen acele edersin. Eğer ki, Yağmuru hesaplayabilirsen Kaçabilirsin... II Sağnağa tutulmuştun Şemsiyen bendeydi tatlım Yağmuru hissetseydin O çamur bulaşmazdı Şimdi kaç kaçabilirsen... Aceleci sevgilim Aşkını bende unuttun Ruhu olmayan ilişkin Su yılanının kumsala bıraktığı Deri gibi Bir gün sıyrılır kopar senden III Hatırlıyormusun Dönüp gelmiştin Sürprizlerinin süreceği Dudağından dökülüyordu Keşke o gün Kararını verip Gitmeseydin... Aşkından sonra Yüreğini de bana bıraktın O Bunu nasıl algılayamadı, hayret! Vede hayret sevgilim Bir inadı bocalıyorsun... IV Bundan sonra ne olur... Ne ben bilirim Nede sen algılarsın... Dalgalarında kaybolursan Yönünü bana sor! Şemsiyeni tutar Kucağımda taşırım seni... Affetmesem bile, Yaşanmışların anısına Güneşini kesmem Yutkunur duygularım Kan olur gözyaşım Damarlarımda akar Sessizce giderim.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Yücel Dönmez, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |