Gençliğinde müzik öğrenen, felsefeyi daha iyi anlar. -Platon |
|
||||||||||
|
Seni götüren akşamlardan seni getiren güzel sabahlara, yeni umutlara merhaba... Gelecek güzel günlere merhaba... bahara, güneşe merhaba... aşkımıza, sevgimize merhaba... Özlem aşkı besler derler, aşk mı özlemi getirir, yoksa özlem mi aşkı bilmiyorum... Bildiğim tek şey; seni çok özlediğim ve seni çok sevdiğim... Senin sesini duymanın bile çok şeye değer olduğunu biliyorum, birtanem deyişinin, nasılsın aşkım deyişinin... Beklenen anlar olduğunu biliyorum, seni bana, beni sana getirecek anlar... Duygulu anlar biliyorum aynı anda yaşanan, gözler buğulu... Hüzünlü anlar biliyorum, karşılıklı hissedilen... Düşünceler biliyorum, uzak mesafelere rağmen aynı anda aklımızdan geçen... Sevgi dolu gözler biliyorum, birbirlerine baktıklarında çok anlam ifade eden... Ve kalpler biliyorum, birbiri için çarpan, yaşanan her anda heyecan duyan... 05/02/2002 Tenedos
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Tenedos, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |