İnsan özgür doğar, ama her yanı zincire vurulmuştur. -Rouesseau |
|
||||||||||
|
resim dersinde çizerdim hep dağları bir çeşme bir de akan nehir olurdu bulut ve dağlara sıkışmış güneş bana sorsan resim olurdu akan çeşme başında o kız mahsuru yok dün gece köyü eşkıya basmış sersem kafam çoktan sızmış hani bu gün gelseler ayaklanır ve ayartırım arkadaşları yürürken buluruz papuçları Lüblana resim dersi... üç ayna var asılı tavana mini etekli kız saçlarını düzeltir toplantısı olan bey gravatını ben suratıma tükürüyorum bir maden şehrinin tam ortasında kaşlarım doğuştan çatık biraz abaza çığlıkları araladığımda o kız kestane ve ambulans sıcaktan mı bu türbülans manzara şehir hafif egzos kaynıyor kaçın kaçın bir bomba daha sahada hala konferans kim ağlıyor kimin çocuğu öldü şakacı lanet olsun
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © nida, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |