Sanat hem bir coşma, hem bir yadsıma işidir. -Camus |
|
||||||||||
|
-Bundan 100 yıl önce Durmuş dayı adında bir adam beni buraya dikti. Adının Durmuş olduğuna bakmayın, Durmuş dayı öleceği son güne kadar tam 500 adet ağaç dikmiş. İşte ölmeden bir gün önce diğktiği o son ağaç da benim. 100 yaşına kadar yaşamak çok zor olmadı, çünkü insanlar ağaçların yararlarını kitaplardan okuyarak öğrenmiş. Dikkatsizce ormanları yakmıyorlar ve çıkar için artık ağaç kesmiyorlar. Bugün çok mutluyum, birazdan gelip beni kesecekler. 100 yıl yaşadım diye bunadım sanmayın. Benden kağıtlar yapacaklar ve o kağıtlara pek çok bilgi yazacaklar ve siz insanların en yakın arkadaşı olacağım. Bundan 100 yıl evvel bir çekirdektim, sonra bir ağaç ve şimdide sizlerin en vefalı dostları kitaplar olacağım. Sevincim bundandır.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Gülşen ÖZALTAN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |