Sanatçının işlevsel tanımı bilinci neşelendirmektir. -Max Eastman |
|
||||||||||
|
yokluğunda uçurum kenarlarında şarkılar söyledim kimselere duyurmadan lime lime umutlarım düşerken yıldızlardan sensizliğin deli sağnaklarında yıkandım kıraç toprakların otlarını yoldum seni yüreğimden söküp atabilmek için.. yalnızlık ormanımda ağaçlar büyüttüm sabırla anılarımızdan uçup gelen kuşlar dallarına konsunlar diye çırılçıplak yüreğimi, hırçınlığımla sarıp sarmaladım bir damla hayat oldu masumluğum yokluğunda, ruhumda oluşan girdaplara kan kırmızısı güller attım benliğimden kopararak kafa tutarken sensizlik çağrıştıran dayatmalara senli düşlerle saklambaç oynadım geleceksin diye ayak seslerini dinledim hiç usanmadan usulca araladığın kapılardan sevinin ışığını gördüm yine de keşkelerin karanlığında kayboldum yokluğunda, kör kuyulara uzanan merdivendi hayalin yetmedi, en derinlerde asılı kaldım ölesiye severken, ölümlerde yok oldum İnsanlığım kollarında can verdi kimsesizliğimin yokluğunda eski bir değirmen taşıydı zaman umutlarım unufak oldu, bense ‘’hiç’’ oldum.. Yasemin Can
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Yasemin Can, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |