Bütün sanatlarda insanı şaşırtan bir yan vardır. -Alain |
|
||||||||||
|
Yaşaran gözlerime kum batıyordu, Saatlerin ağlarında özlem golleri, basketleri, Günlerin ringlerinde her nakavtı ilençleyen Olmazsa olmam ben bir sevda- Yenilgiyi bilmeyen hücrem kalmamış ile İlle kansere konser veriyordu ilim izim izmir sordum diskotek misin ey acı, coştuk discovery discovery Sonra sevgili dedi ki; hayal kuracak gözüm yok, kör artık!... kamburumu görmüyor musun? Dedim ki; Al bu gözlerim İLE bak bir de, al senin olsun… En büyük kambur ayrılıktır, ölümden beter baş düşürür yerlere. Dedi ki; Avuçlarımı değemem artık bir fesleğene bile Nasırlarımı görmüyor musun? Dedim ki; -İstemem ki zaten, değmesin eline fesleğen mesleğen ellerimden başka. Ellerin değil yavrum!.., kalbin nasır tutmasın hiç bi acıdan. Dedi ki; Yürüyemem yollarda sek sek ile, ayakkabı vurmuş aklımı sezmiyor musun? Dedim ki; -O zaman parklarda yürü koşarak yalınayak, Çimlere basarak, bekçilere küfrederek koştur dört nala bütün sezgilerim eyerin olsun. Dedi ki; Şiirini dinleyemem artık bir ıslık tutturana kadar, dudaklarımda uçuk var, bakmıyor musun? Dedim ki; Dinleme şiir miir benden artık… Benim en güzel şiirim sensin. Yazmayacağım bil, ıslığını duyacağım ana, güneşe bakan ıslığının şiirine kadar yazmayacağım… ve dudaklarındaki uçuk şiirime virgüldür, baktım inan sana, bakarım da gözüm kör; ezberimdesin… Dedi ki; Artık konuşamam ki ellerine dair, parmak izim kaybolmuş, bulamaz mısın? Dedim ki; Ellerime söyledim, parmak izlerini bulup sana geri getirecekler bana dokunduğun yerlerimden… Yemin olsun ben bu ellerimi kırarım parmak izlerinin patikalarında dolaşmazlarsa yine… Ayaklarımı yakarım ayakkabın olmazsa sezgilerim, Aklıma gömleğini giydirir nasıl delirilinir kitabı yazarım, dudakların üflemezse bi ıslık, ben de sana lâl olur, o mendebur aşk şarkılarını alır alır, notaların götüne sokarım!... …………………. (kabus, kabus bu uyannnnnn!!!) -Gerçek kabusun üstüne kuma mı getirmiş? Hangi uykusun sen ömrüm?
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2025 | © Yürüyen Adam, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |