İnsan bir küçük dünyadır. (Mibres Kosmos) -Demokritos |
|
||||||||||
|
www.kardesinisec.com sitesini elimden geldigince cevremdekilere tanıtmaya calıstım. Ben kendime bir kardeş seçtim. 1999 doğumlu Adı Sabahat ve Van'da yaşıyor. 2 odalı bir evde 8 kişi yaşıyorlar. Kardeşime yurtiçi kargo'nun indirimli tarifesiyle kitaplar, kıyafetler oyuncaklar ayakkabılar ve bir çocuğun ihtiyacı olabilecek herşeyi gönderiyorum. Ama herşeyden önemlisi, yokluk içindeki bir çocuğa gonderdigim hic birsey, ona yazdigim mektuplar kadar onu memnun etmiyor. Cunku her ne kadar ihtiyaclarini karsilasak da ayni zamanda sevgiye duyduklari acligi da anlamamiz gerekli. Size "kendinize hemen bir kardes secin ve omur boyu ona kol kanat gerin" diyemem cunku bu sorumlulugu alamam. Ama size diyorum ki; "elekrigi, suyu olmayan okullar, kalemi bitti diye babasindan dayak yiyen, defter çanta önlük ayakkabi ihtiyaci olan ve okumak icin yardimlarimizi bekleyen ogrenciler var. En azindan tanidiklarinizin kuculmus kiyafetlerini, olmayan ayakkabilarini, alacaginiz defter,kalem,canta vs kirtasiye yardimlarinizi bana gonderebilirsiniz. Daha da onemlisi Diyarbakır'a ve diger illerimize kutuphane kuruyoruz. Bu yuzden kitap yardiminizi bekliyoruz. Ne kadar cok kisiye ulasirsaniz, o kadar cok ogrenciye ulasirsiniz. Lutfen bana email atin. Adreslerinizi gonderin. Gelen mektuplar sizi mutlu edecektir." İlginiz ve zamaniniz icin tesekkur ederim. Güliz Dülgeroğlu
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © güliz dülgeroğlu, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |