İnsan melek olsaydı dünya cennet olurdu. -Tevfik Fikret |
|
||||||||||
|
Bilirmisin şu saatte gözlerimden dudaklarıma yaptığım şelaleyi.aynı biz gibi,kirpiklerimde birbirine kavuşamıyor.Ve biliyormusun heran bir sekaret daha yaşadığımı.Ve biliyormusun lanet olası bu gururumun seni aramadığını. Terkettiğim gün seni yine mutluluğumu prangaladım.Yine mutsuzluğa müebbet yedim.zulaladığım mutluluk oyunlarını çıkarmak istedim sandıklarımdan.küf kokuları burnumu sızlattı.Bu aşk gibi oyunlarımında miadı dolmuştu. Neden şair benim yazacaklarımı çalmış.^ÇOKTAN UNUTURDUM BEN SENİ ÇOKTAN AHH BU ŞARKILARIN GÖZÜ KÖR OLSUN^Vallahi unuturdum.Bu şehirde olmasaydım ve bu şarkılar olmasaydı.beş litre kandan geçer seni yine unuturdum. Nolur öleceğimi bilsen dahi bana gelme.SENİ o kadar çok seviyorumki; en ücra caddede dahi seni görebilme ihtimalini kaldıramam. Gel yalvarıyorum, sen yazdıklarıma bakma.Ben hep böyle saçmalarım.Sen hep yaparsın ben hep yıkarım.Çocuk de, cahil de,deli de;ama ,ben sana öleyim gelllllllllllllllllllllllllllllllllllllll. biliyorum kaldıramıyorsun kıskanclığımı.Ama elimde değil, seni saklayamıyorum.Yastığımdan kıskanıyorum. BAŞIMIZI BERABER KOYMA İHTİMALİ SIFIR OLAN YASTIĞIMA,HER GECE SENİ ANLATTIM.BİR GECE KİM OLDUĞUNU SORDU.BENDE BİLMİYORUM DEDİM.BİLMİYORMUYDUM.AMA ADINI BENDEN BAŞKASININ BİLMESİNİ KISKANIYORUM. İşte ben seni bu kadar cok seviyorum.Bu kadar çok kıskanıyorum.Senin için yaşayacak kadar,yani bir avuç,minnacığada razıyım;ama ne olur kapındaki dilenciye bir mutluluk at.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ahmet Fethullah YÜKSEL, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |