Sevmek bir başkasının yaşamını yaşamaktır. -Balzac |
|
||||||||||
|
Taki bir yaz tatilinde,yine anneannemin yanında;yaylada çocukluğumu,yeşiller,dağlar,köy ekmekleri ve sevginin en güzeliyle geçirirken tanıştığım “örümcek adam” karakterini fark edene kadar.Tabi ki ilk işim evin içinde zaten bizlerden birileriymiş gibi dolaşan örümceklerden birini alıp elimin üstüne koymak ve beni ısırarak “örümcek kız!!” yapması için onu zorlamak oldu!Uzun ince bacaklı örümceklerin hiçbiri bu kutsal görevi başaramadı.Eminim bacakları ve kafası kıllı olanlardan olsalardı zevkle ısırırlardı “örümcek kız” hayallerimi. Uzun lafın kısası şu yaşıma kadar çok değişti süper kahraman rollerim. Şimdi nemiyim?Sanırım ogünlerle karşılaştırıldığında bir zavallıyım.Oysa ki nekadar önemliydim tek başıma anneannemin yaylasında.Bazen çobandım,bazen şehirli küçük kız...Ama tek başıma o kadar özeldim ve süperdim ki!Şimdi koca bir şehirde,hayalleri ölmüş,kalabalık bir yetişkinim. Aslında okadar süperdim ki anneannemin yaylasında...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © gunes, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |