Gençliğinde müzik öğrenen, felsefeyi daha iyi anlar. -Platon |
|
||||||||||
|
Z’ye Parkamı giyinip çıksam sokağa Yağmur yağsa ıslansa gözlüklerim Dudakarımda tüten bir sigara Bak bu adam benim Bu karanlık sokaktaki adam Kapını çalsam, çıkıp bu karanlıktan Söylenirsin ekşitirsin yüzünü İçine içine bakarsın gözlerimin Ben sırılsıklam olurum Aşk vurur yağmur yağar Sen kapıyı yüzüme çarparsın Ben gidip aynaya küserim Parkamı giyinip silahı hazırlasam Devrimci edasıyla çıksam sokağa Tütün sarısı parmaklarım tetikte Davranıp ya ben ya o desem kıyamam Bardaktan boşanırcasına yağmur Ben gidip aynaya küserim
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © lanetliaziz, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |