..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Kürtaj sadece kendileri bir zamanlar doğmuş insanlar tarafından savunuluyor. -Ronald Reagen
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Arama Motoru

İzEdebiyat > Şiir > Bireysel > Hatice Kübra TÜZÜN

10 Mart 2007
Yitik Bir Ezgiyim...  
Hatice Kübra TÜZÜN

:BCII:
Sözleri unutulan yitik bir ezgiyim...
Nağmeleri duyulmayan, mızrabı kırık bir tamburum...
Hatırı unutulan, eski bir hatırayım...
Kuru ekmeği bile olmayan, karnı aç bir yaşlıyım...
Sokakta, mendili olmayan, mendil satan bir çocuğum...
Gelmeyen, geleceğim; horlanmış geçmiş...
Kimim ben, beni tanıyor musunuz?..

Söyleyeceklerim var!

Bu yazıda yazanlara katılıyor musunuz? Eklemek istediğiniz bir şey var mı? Katılmadığınız, beğenmediğiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düşündüğünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazıları yorumlayabilmek için üye olmalısınız. Neden mi? İnanıyoruz ki, yüreklerini ve düşüncelerini çekinmeden okurlarına açan yazarlarımız, yazıları hakkında fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloğa geçebilmeliler.

Daha önceden kayıt olduysanız, burayı tıklayın.

İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.

Yazarın bireysel kümesinde bulunan diğer yazıları...
Izdırap...
Ömrüm Kadar...

Yazarın şiir ana kümesinde bulunan diğer yazıları...
Uyuyan Kız
Güle Hasret...
Görüşürüz...

Yazarın diğer ana kümelerde yazmış olduğu yazılar...
Gitme!.. [Deneme]
Vak Vak Yavrusu Çirkin (!) Ördek… [Deneme]
Ayn - Şın - Kaf [Deneme]
Yaşamak Düşlerde Güzel... [Deneme]
Gözü Yaşlı Bir Medeniyettir Adapazarı... [Deneme]
Her Yerde Sen'i Ararım... [Deneme]
Sen Ağlama Ne Olur, Ben Dökeyim Yaşları... [Eleştiri]

Hatice Kübra TÜZÜN kimdir?

Merhaba:) Lise öğrencisiyim. . . Bebekken sürekli gazete yermişim:)Ailem bu zamana kadar benim yazı yazdığımdan haberdar bile değilmiş, bende zannediyordum ki biliyorlar fakat bana destek olmuyorlar:)Liseye ilk Sakarya Anadolu İmam Hatip Lisesinde hazırlık sınıfını okuyarak başladım ama sonra ayrıldım. . . Şimdi Arifiye Çok Programlı Lisesin'de okuyorum. . . sözel bölüm öğrencisiyim. Ayrıca yerel bir gazetede köşe yazarlığı yapıyorum. . . Tek isteğim bir gün sevilen bir yazar olmak, inşaallah diyorum. . . selamlar!

Etkilendiği Yazarlar:
Sait Faik Abasıyanık, Cezmi Ersöz, Pınar Yılmazer, İpek Ongun, Senai Demirci, Ahmet Altan, Hülya Kartal...

yazardan son gelenler

yazarın kütüphaneleri

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Hatice Kübra TÜZÜN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.