Dünyada insandan çok aptal var. -Heinrich Heine |
|
||||||||||
|
feci sarhoştum gene ve sarhoşluğum dünyadaki diğer bütün felaketlerden, kaybedilmiş aşklardan, ödenmemiş elektrik faturasından, kulağının dibinde vızıldayıp duran sivrisinekten, ve yarım kalmış bir bira şişesinden daha beterdi. ve diğer bütün gecelerden tek farkı yıllar sonra sen vardın bu kez yanımda fazla bir şey hatırlamıyorum sana defalarca sayıkladığım sözcüklerden başka o yüzden fazla söylenecek bir şey yok son şansımız diyordum bu son şansımız. ve etrafımızdaki insanlar hayatı bütün olağanlığıyla karşılarken onlardan biriymiş gibi davranmaya çalışıyordum ve sonra o diğer bütün uzun geceler gibi bitti dün gecede. eve nasıl geldim, soyunup yatağa nasıl girdiğimi bilmiyorum. sabah uyandığımda bir ölüden farkım yoktu. ve artık dünyadaki bütün felaketlerden, kaybedilmiş aşklardan, ödenmemiş elektrik faturasından, kulağının dibinde vızıldayıp duran sivrisinekten ve yarım kalmış bir bira şişesinden ve geriye kalan her şeyden çok daha beterdi yokluğun.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © çırak, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |