Gençliğinde müzik öğrenen, felsefeyi daha iyi anlar. -Platon |
|
||||||||||
|
Çiçeklere kokunu Yastığımda saçların kalmış o son geceden Bir resmini bırakmışsın baş ucuma Beni dudaklarımdan öperken çekilen Bardağını almamışsın Çok sevdiğin gömleğini bırakmışsın sandalyede Buruş buruş Yine çizgisine dikkat ederek ütülememi öğütlemişsin notunda Aynamın üstüne yine rujlarımı bulaştırmışsın Pembesiyle seni seviyorum yazmayı becerememiş Kırmızısıyla “nihayet herşeyin” diye not düşmüşsün Herşey aynı yine bu sabah A başucumdaki gülü saymazsak tabi Sabahın bu kör vakti nerden buldun bilmem ki Herşeye hazırlıklısın belli Beyaz gül ayrılıktır bilirim Sende beyazı seçmişsin Yaprağına öpücüğümü kondurdum iyi sakla demişsin. Mektup yazmayı sevmezdin hani. Bak kelimeleri ne güzel dizmişsin Ama birtek gidişini anlatmamış Sebebini nedense gizlemişsin Döneceğini söylemişsin bir gün beklenmedik bir vakitte Ama bekleme demişsin Gömleğimin çizgisine dikkat et inceleyeceğim demişsin Parfümünü sıkmışsın üzerine Bütün oda sen kokuyor. Bırakmamışsın parfümünü bana Alıpta gitmişsin Biten şeyler sana göre değil demiş Hep baki olabilecekleri bırakmışsın Oysa güller solar düşünmemişsin Koparıldımı bir kez dalından bitmiştir nefes almak Çiçekler susuz kalmaya dayanamaz demiştim sana Gittiysen dönme derim döneceksen gitme dediğim gibi Biten şeyler bana göre değil haklısın O nedenleydi hep gitme deyişlerim Demiştim gitmemelisin Şimdide gelme diyorum Çünkü dönüşler çoğu vakit boşluğadır. Beklemez geride bırakılan Bende beklemem dönme Sevgi tükenmeden ayrılıklar olmaz Gidişler mecburiyetsizse sevgisizlik vardır gizli yerlerinde Sevgi tükendiyse dönme...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Yasemin Doğrubakar, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |