İnsanlığın hangi filizi köreltilmek istenmişse, tersine o filiz daha gür büyümüştür. -Freud |
|
||||||||||
|
Biraz emrivaki yaptı ama yinede kızamadım ona. Bütün dostlarım içinde bulunduğum durumu anlamaya çalışıyorlar. Kimisi hak veriyor, kimisi de kendimi bu kadar yıpratmama kızıyor. Ama bugünkü görüşme biraz farklıydı… Son zamanlarda çevremdekilerden, hatta kendimden bile kaçarken ve bunu başarmışken Bugün kendim dahil herkese yakalandım Duymamam gereken her şeyi, “belkide duymam gerekenlerdi” Görmemem gereken her şeyi, “belkide görmem gerekenlerdi” Duydum, gördüm… Gerçekler insanın canını neden bu kadar yakar ki? Duyup gördüklerim karşısında çok büyük şoklar geçirmesem de, yüzümdeki şaşkınlığı bir türlü gizleyemedim. Kod adı “Dileği kurtarma operasyonu” olan bir hareket başlattıklarını söylediğinde, Uzun zamandır kimsenin yüzümde görmediği kadar çok tebessüm yarattı bu operasyonun adı. Sonra birken iki, ikiyken üç, derken dört… Herkes bu kod’da mı saklanmıştı ne, birden çoğaldık… Benimle birlikte onlar da gülümsediler. Ne çok sevenim varmış meğer. Bu arada merak edenlere operasyonun sonucuyla ilgili küçük bir bilgi Operasyon başarıyla sonuçlandı ;) Canlarım benim, hepinize teşekkür ediyorum varlığınız ve dostluğunuz için ;)
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Dilek Şengel, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |