Bir ülke bağımsız olmadan, bağımsızlık da erdem olmadan ayakta duramaz. -Rousseau |
|
||||||||||
|
Artık sensiz Çaresizce giden vagonları Seyrediyorum ses sarsıntısı haliyle Hep hissettim Bir gün geleceksin diye Gelmeyeceğini bile bile beklenirse Söz Dinletemiyorum halime Derinlerden seslenen çaresiz sevene Ne olurdu Bir kez dahi olsun umut tazele Sen gelmesen de esintinle bir selam eyle Serinliğinde Yaşadığım hasret derinliğinde Halimde solmayan güle gel sen yazık etme Arzın Zerresinde, batın izlerinde Gecenin dilinde, yıldızların şevkiyle gel Hilalin Mahur süzülüşünde, denizin Kuşatan sır perdesinde ki gezinen nefeslere Sensiz Aldığım her nefeste Gönlüme nakşeylediğin mefkûresiyle gel Muhayyilemde Sırrıyla muhkemleşen abideydin Sessizliğin deruniliğinde zikreden bir kalptin Vefanın Hakikatine eren ne güzel yârdin Emanet haşyetiyle yol alan bir manidardın Sen yanımda Olsaydın merakım sarsılırdı Hasret, kavuşmanın hazzıyla anlamalaşırdı Aşk arşın seyrinde Şakıyarak canlara haz dağıtırdı Ten yanardı, dağlardı, kor altında yaşardı
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © , 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |