Özgür insan, denizi daima seveceksin. -Baudelaire |
|
||||||||||
|
Beni en güzel bu dalgalar, bu kumsal, bu rüzgar anlatır sana Gökte özgürce uçan bir martı Anlatır sana yalnızlığımı Bu en sevdiğim en uzaktaki koyda Yalnız başıma otururken Sen, sevdiğim insan, şimdi orada, taa uzaklarda Keşke şu anda yanımda olabilseydin Bütün bu güzellikleri benimle paylaşabilseydin diyorum ama… Sonra bir duman yükseliyor ufukta Bir gemi beliriyor uzakta Bir fener yanıp sönüyor aldırmadan azgın dalgalara Bulutlara karışıyor süzülerek bir martı Ve dalgalar kıyıya her vuruşunda Senin adını fısıldıyorlar kulaklarıma… Evet, burada olabilseydin Haykırırdım sevgimi sana Sarılırdım beline sıkıca Şarkımızı söylerdi ayışığı Denize her dokunuşunda.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Kaan D.K., 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |