"Denemeler"de gördüğüm şeyi Montaigne'de değil, kendimde buluyorum. -Pascal |
|
||||||||||
|
Atatürk ilkelerinin yerle bir edildiği, Türk silahlı kuvvetlerinin yıpratılmaya çalışıldığı bu yobaz sitesinde bir süredir ''uyku moduna'' geçildi. Siyasi başlıklar kilitlendi ve arkalara itelendi. Savundukları şeriat rejimi hakkında tek bir yazı yazamaz oldular. Bir mesajında Türk Hava Kuvvetlerinin F-16 uçakları hakkında ''bunlar hangarda çürüyor'' diyen, bir başka yazısında ise aynı uçakların gökyüzünde grup halinde uçarken çekilmiş fotograflarını gösterip ''bunların uçması iyi güzelde bir kaç tanesi uçmasa daha ekonomik olmaz mı?'' diye ahkam kesen Burç Acar, Onuncu köy hakkında şikayetçi olacağını söylemişti. Hakkımda iftiralar atan, flickr’dan fotografımı çalıp avatar olarak kullanan, sanki benim elimden yazılmış gibi Fethullah’ı ve bebek katili Apo’yu öven mesajlar yazan bu site sahibinin Amerika’da olduğunu ve o ülkenin vatandaşlığına geçtiğini kanıtlamıştım. İran ordusuna, Fetoş'a, cüppeli mollalara ve özellikle Akp hükümetine düzülen yağcılıklar karşısında bütün bu olanlara isyan eden üyelerin bir şekilde susturulduğu sitede, şimdi kendisi susmak zorunda kaldı. Kendi özel sayfasını bile silmek zorunda kaldığını biliyoruz artık. Eskiden canlı wow buluşmalarına gidemeyen bu ''dikta komedyenini'' kırmızı dipli mumla bile bulamazsınız artık. A.B.D den yönettiği sitesinde, Cumhuriyet başsavcısına ruh hastası diyebilecek kadar rejim düşmanı olan ve şeriatın ateşli savunuculuğunu yapan bu kişiye şimdi soruyorum! Burç Acar nerelerdesin? Cem Akkılıç Cem Akkılıç Onuncu köy 1 Temmuz 2008 http://cemologyonuncukoy.blogspot.com/2008/06/bur-acar-nerelerdesin.html DİKKAT HIRSIZ VAR! Özellikle İzEdebiyat sitesine dadanan ERDİNÇ ARAS isimli yazı hırsızı, yazılarımı çalmaktadır. Aynı şekilde başkalarının yazılarını da çalan bu sahtekar sözde köşe yazarını tanımak için altta verdiğim linkleri tarayıcınızın link satırına ekleyerek okuyunuz.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © CEM AKKILIÇ, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |