Gerçek bir sevgide diğer insanın iyiliğini istersin. Romantik sevgide diğer insanı istersin. -Margaret Anderson |
|
||||||||||
|
Kalbindeki elmasa erişemezler Çözemezler... Onun bir düşü var ki asla bilemezler Onu nasıl sevemezler... Bilemezler... Hiç sevemezler...” Nasıl bir şarkıdır bilirsin… “bana özel”… Görmediğimiz gizlerin ortasında başladı her şey. Mavi – Kırmızı satırların önce dost zamanlarında… Önce “dost”… Sağır sessizliklerin paralel korkularında adı umut oldu sevdaların… Önce “umut”… Kimsesiz düşlerin karanlığında inanmaktı (kesinlikle!) meleklerin varlığına aşk… Önce “aşk”… Senli zamanları gördüm düşlerimde; sensiz zamanların sevişmelerine ortak… Senli zamanları dillendirdim satırlarımda; sensiz zamanların özlemine ortak… Senli zamanların doğruluğuna inandım; sensiz zamanların güvenine ortak… Senli zamanların sabahına uyandım; sensiz zamanların gülümsemesine ortak… Sensiz zamanlarda sevdim seni; senli zamanları yarın bilerek… Ve Senli zamanların sonsuzluğunu sevdim sensiz zamanların umuduna ortak… Hatalara gebe korkuların soğukluğuna inat sıcacık gözlerini, korkuların nedeni uzaklığa inat; tenime dokunan sesini, kurduğum devrik cümlelerimde anlatamadıklarıma inat; senli cümleler söyletebilen güvenini, kısacası; hayatımı, onurumu, gururumu, seni Hep seni Sadece seni Seviyorum…
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Sevilay Sevilay, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |