Pek çok doktorun yardımı ile ölüyorum. -Büyük İskender |
|
||||||||||
|
Bu gece senden uzakta her şey Ayın yüzü tutmuyor görünmeye Adadığım yeminler utanıyor Tutulmaz bir yeminle Genizler yanıyor dudaklarımı araladığımda Metruk bir sabaha gebe tüm yıldızlar Sevemedim belki Belki doğamadım O sabah gibi ıssız Şimdi gülüyorum Umut ediyorum Bıraktığın gibi her şey Bekliyorum Ama hangi bahçede yetişirsem Yetişeyim Artık Eğreti Duruyorum.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © İrfan Kurudirek, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |