Tüm mutsuzluklar yokluktan değil, çokluktan gelir. -Tolstoy |
|
||||||||||
|
Sensiz virane bir hana benzerim Isıtır içimi ılık nefesin Sen yazıyor sen okuyor her yerim Tarifi imkansız sana sevdamın Yetiyor vuslata güzel endamın Tek anlamı sensin inan dünyamın Seninle yok olur gamım kederim Beni bir başıma bırakıp gitme Ne olur sevginden hiç mahrum etme Bensiz gül bahçende sakın ha ötme Ötersen sitemi basar giderim Benim vuslatıma açılan yolsun Ömrümün miadı seninle dolsun Solarsa güllerim seninle solsun Son noktayı senle koysun kaderim Öylesi sevdim ki ben seni candan Bir an çıkmıyorsun inan hülyamdan uyanmak istemem ben bu rüyadan Sensiz bu hayatta yok başka yerim şu kalan hayatım senle son bulsun Ömrümün miadı sevginle dolsun Sen gönlümün bir tek gonca gülüsün senden başka yoktur sığınak yerim
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Behçet, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |