Sen hiç, birini yürekten sevdin mi?Herkesten bambaşka yere yerleştirdin mi kalbinde?Sen sevmeye başlamışken onun sevgisinin azaldığını farkettin mi hiç?Hayaller kurup onların yok olmasını izledin mi?İlk defa birine gitme deyip en doğrusunun bu olduğunu söyleyip giderken sadece arkasından baktın mı?Ya da ona bir şeyler yazmak isteyip yazdığını geri sildiğin oldu mu?Doğrusunun bu olduğu söylendiği halde kalbin benimki kadar acıdı mı?Üzüntüden midene ağrılar girdi mi hiç?Aşk acısı dedikleri şey bu mu?Eğer buysa aşık olmak istemiyorum. Tam sevmeye,tanımaya başlamışken saçma sapan nedenlerden dolayı yarı yolda bırakılıp üzülmek istemiyorum.Her güzel şeyin bir de sonu vardır derlerdi de inanmazdım.Ama seninle bunu da öğrendim.Gördün mü sevdiğim bana ne çok şey öğretmişsin.
Umarım çok mutlu olmuşsundur.Tek üzüldüğüm şey ne biliyor musun?Ayrılınca dediklerinin de yalan olduğunu öğrendim.Keşke baştan söyleseydn bni sevmediğini.Tanımadan ne kadar sevebilirdin ki zaten beni..değil mi sevdiğim?Aklında bitirmişken sana gitme desem ne değişirdi sanki?Beni hayal kırıklığına uğratmaktan korkuyordun.Şimdi yaptığın ne peki sevdiğim??