"Kirazlar ve dutların tadını çocuklar ve serçelerden sor." -Goethe |
|
||||||||||
|
hatta bazen gerçekten uykuya dalıp, ben ne günah işliyorsam : o gözler beni görüyor ... yine de müdahil olmak , kadere terketmemek ya da , "kın olmak" elinde değil ... aşırıya kaçmamam için ; başını kaldırıp arada bir düşten sıyrılmış rolünde, o kadar da değil ! ha ! ? "yapma be abi , ahali kendini kurtaranın günahını saymaz ki, karakterine bakmaz ki, nehrin öte yanına vardıysa tamamdır , hem her kahraman kusurludur az-çok, çok-çok" kahraman sayılırım ben de , ve sen ıskalıyorsun kendinin de gözlendiğini ... seviştik kolaydı , ama hiç acımadık birbirimize , görülenler görde kaldı, bilinenler bil de ...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © kuzey darıcı ..., 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |