Tanrı insanı yarattı, insan da sanat yapıtını. -Oscar Wilde |
|
||||||||||
|
bilemezdim zamansız gideceğini. bilemezdim beni yaşarken öldüreceğini. bilemezdim be gülüm senin icin düşünmeden öleceğimi. ne olurdu sanki hep yanımda olsaydın. ne olurdun sanki benim sevgime inansaydın. ne olurdu beni biraz mutlu etseydin. ne olurdu gülüm beni öldürmek yerine hayata bağlasan. olmaz olamaz benim sevdiğim zalim olamaz. olamaz desemde oluyor zalim bu hayat. yaşam acılarla dolu yoksa bana mı öyle geliyor. yoksa benmi zalimim benmi sucluyum. neden hep sucu başkalarına atıyoruzki neden sucu kendimizde aramıyoruzki. hayatın bir oyunumu hayatın bir süprizimi anlamadım . yoksa anlamakmı istemiyorum suclu benmiyim. sorgusuz sualsiz yargı bu olsa gerek. sucu hep başkalarına atmak bu olsa gerek. gecmiş unutulur gelecek bilinmez. zamansız gidişler hep aynımıdır dönermi acaba gidenler. yoksa banamı öyle geliyor gidenler gelmiyecek. öyleyse bende gidiyorum gülüm. artık elfeda
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © ahmet ali balık, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |