..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Materyalist bir dünyada yaşıyoruz, ve ben de materyalist bir kızım -Madonna
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - ahmet ali balık
ahmet ali balık - Ağlamak kaldı senden bana......
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  Ama Elbisenin İçindeki Sen Değildin (ahmet ali balık) 12 Haziran 2017 Anı 

Elbisenin içindeki sen değildin canım BABAM

Bir Sen Gelmedin Canım Babamm (ahmet ali balık) 6 Haziran 2017 Özlem Şiirleri 

Damla Damla (ahmet ali balık) 27 Nisan 2012 Aşk ve Romantizm 

Zamansız Gidişler (ahmet ali balık) 9 Temmuz 2010 Aşk ve Romantizm 

... Ben... Seni... Sevdimde... Öldüm... Güzelim... (ahmet ali balık) 20 Haziran 2010 Aşk ve Romantizm 

gitme desemde faydasız şimdi sana. dön geldesemde dönmezsin bana. öyleyse bir ip dola boynuma. idamım elinden olsun oda yeter bana. güzelim ama şunu asla unutma. ben seni sevdimde öldüm güzelim......BU KALP ATMAZ SENDEN BAŞKASIYLA.

... Vursaydın Keşke... (ahmet ali balık) 17 Haziran 2010 Aşk ve Romantizm 

Her An Süprizlerine Hazır Ol. (ahmet ali balık) 14 Haziran 2010 Öyküsel 

... Canım... Sevgilim... (ahmet ali balık) 9 Haziran 2010 Yaşam 

SENİ GÖREN GÖZLER KAN AĞLAR. YÜREĞİMDE KOPAN BU FIRTINALAR. TOPLANMIŞ HERKEZ MEZARIM KAZAR. ECELİM SEN OLDUN CANIM SEVGİLİM.

İnanmassan Gelde Bak Toprağın Altında Yatana. (ahmet ali balık) 6 Haziran 2010 Aşk ve Romantizm 

Vijdansız... Zalim... Sevgilim. (ahmet ali balık) 6 Haziran 2010 Aşk ve Romantizm 

Bazen İnsan Sucu Kendisinde Araması Gerek (ahmet ali balık) 30 Mayıs 2010 Başkaldırı 

öyleyse bende gidiyorum gülüm. artık elfeda

=suçmuş= (ahmet ali balık) 11 Mayıs 2010 Yaşam 

SUÇMUŞ MEĞERSE BÖYLE SEVMEK. BİR MEFASIZA GÖNLÜNÜ VERMEK. MEĞER NE ZORMUŞ BÖYLE SEVERKEN, ÖLMEDEN DİRİ DİRİ TOPRAĞA GİRMEK....

=yıkılsın Dünyan= (ahmet ali balık) 11 Mayıs 2010 Başkaldırı 

=sadece Kendimi= (ahmet ali balık) 11 Mayıs 2010 Komik 

=gecen Yıllara= (ahmet ali balık) 11 Mayıs 2010 Anı 

... (Sebebim Oldun)... (ahmet ali balık) 11 Mayıs 2010 Öyküsel 

... (Bir Başka Özledim)... (ahmet ali balık) 11 Mayıs 2010 Özlem Şiirleri 

Anladım Canım (ahmet ali balık) 11 Mayıs 2010 Özlem Şiirleri 

Güzelim (ahmet ali balık) 1 Mayıs 2010 Öyküsel 

İki Gözüm (ahmet ali balık) 28 Nisan 2010 Özlem Şiirleri 

SEVGİ DOLU İNSANLARI KOLAY KOLAY KIRMAYAN YARDIM SEVER İİİ NİYETLİ KARŞIMDAKİNİDE KENDİM GİBİ HİSSETTİĞİM İCİN HEP KAYBEDENLERDENİM.

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2025 | © ahmet ali balık, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 30.01.2025 22:10:25