"Usun ve deneyimin aksaçlılarınki gibi, ama yüreğin masum çocuklarınki gibi olsun." -Schiller |
|
||||||||||
|
saçılmış düşlerin etrafa bak bir bir kaçıyorlar senden hadi tut topla birer birer kenarlarından yavaşça öyle yavaş tut ki incinmesin düşlerin hayallerin... Ahh Lidya bir bilsen sana olan hasret özlem çığ gibi büyür içimde aşkın susamışlığı kahrediyor beni sonsuzluğun puslu matem rengi boyamış boydan boya saçlarımı bakır rengi saçlarım dönmüş bilmem hangi renge ah bir bilsen sensiz gecelerde sana uykuya hasretim uykusuzluğum çöllerden akan su vahasında aratıyor seni bana kimsesizliğin boğucu esaretinde sana olan yakınmalarım duyulmuyor hayalin her an her solukta ensemin kıvrımlarından aşağı bir ürperti ile dolanıyor belime sessiz dokunuşların iniltisi yakıyor bedenimi... Ahhh Lidya dokun yüreğime sessiz çığlıklarınla ateşten bir yürek değsin yüreğime yanan ateşime dökülen her damlanın serinletici ferahlığında düşür gözyaşlarını üzerime o an gülsün gamzeli düşlerin yanaklarından serilirken saçların kollarımda bir büyü kaplasın bedenlerimizi uzak diyarların seyir defterlerinde yazılsın adımız ve sen aşılmaz diyarların sultanı gözlerinden dökülen her damlanın suya bıraktığı izler gibi saçıl deryalarıma... Ahhh Lidya sokul bana sıcaklığın üşüyen bedenimi ısıtsın öyle bir ateşle yak ki beni senin sonsuz ateşinde kavrulayım ve biz bu sonsuzluğun içinde kaybolalım... Hülya Akyıldız
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Hülya Akyıldız, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |