"İnsan - işte tüm sır burada. Bu sır üzerinde çalışıyorum, çünkü kendim de insan olmak istiyorum." -Dostoyevski |
|
||||||||||
|
Gerçek zannettiklerin hep yalan olsun. Sende gerçek zannettiklerinle avun ki.. Tutunduğun her dal aniden kopsun. Kurumuş yapraklar var sonbahardan hatıra Solmuş güller kalmış ilkbahardan avucumda Kulaklarımda hala daha yazdan kalma kuş sesleri.. Ellerim seni aradı neredesin sevda çiçeği. Yosun tutmuş kayalıklar Dalgalar kıyıya vurur. Masmavi gözkyüzünün ufkunda Ölüm saniyeler ile yoğrulur. Yemyeşil hayat dolu ; nice mutlu günlerimiz Ölüm kapıda bekler; yok ki garanti belgemiz. Anlatılan herşeye hüküm geçiyor fakat Kalbe geçen ok yaydan fırlayan densiz. Siyah göründüğü gibi karanlıklar prensi Beyaz ise yanında, kefen biçen bir terzi. Siyahın anlamı uğursuzluğa yorulur. Beyaza ise güvenme; aksi gölgesinden sorulur. Son sözler bunlar artık gidiciyiz biz buradan. Küslük bir çözüm değil,avundurur hiç yoktan. Yılan zararsızdır fakat zehri dilindedir. Yalan kurtuluş değil sonsuza açılan yelkenlidir
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Vildan PIRLANT, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |