..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Umutlarım her zaman gerçekleşmiyor, ama yine de her zaman umuyorum. -Ovid
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Vildan PIRLANT
Vildan PIRLANT - eyLüL qüNeşİ
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  Ölüm Döşeğii (Vildan PIRLANT) 9 Eylül 2010 Didaktik 

Sende Sev Ama Sevilme..! (Vildan PIRLANT) 9 Eylül 2010 Pastorel 

İnkar Etme Yanarsın... : (( (Vildan PIRLANT) 9 Eylül 2010 Umut 

Gecenin Sessizliği (Vildan PIRLANT) 9 Eylül 2010 Sevgi ve Aşk 

Sessizlik o kadar güzelki sanki yıllarca hasretim bu sessizliğe.İnsanın benliğini alıyor. Büyülü bir iksir gibi insanın ruhunu alt üst ediyor.Başımı kaldırıyorum ve gündüzün maviliğinden geriye kalan simsiyah bir gökyüzü görüyorum

Kalbimi Kaybettim Anne (Vildan PIRLANT) 9 Eylül 2010 Yaşam 

Kendinizden büyüğünüzün yanında köle,kendinizden küçüğünüzün yanında efendi kesiliyorsunuz. bu mu adamlık,bu mu insanlık, bu mu adalet..?boşuna denmemiş adam olmak değil adam kalmak önemlidir diye...Peki kaç gece yastığa başınızı koyduğunuzda gün içinde yaptığınız bir olaydan pişmanlık duydunuz.kaç gece pişmanlık duyduğunuz konu yüzünden gözleriniz uykuya hasret kaldı.?Benim de sorduğum soru mu.? nerden beri vicdansızların gece yatarken yüreği sızladı ki.??

Yanlışım... (Vildan PIRLANT) 9 Eylül 2010 Klasik 

Neden..? (Vildan PIRLANT) 9 Eylül 2010 İtiraflar 

Acı bazen umutları yok eder ya;bir sevgiye ihtiyaç duyarız.Hiç yoktan bir sevgi sıkıca sarılmak ve sarmak isteriz. Gözyaşlarını kalbimize hapsederiz. kaldıramayacağını bildiğimiz halde bütün acıları kalbe yükleriz. Ne günahı var..?

Kapanan Kapılar (Vildan PIRLANT) 9 Eylül 2010 Klasik 

Babam (Vildan PIRLANT) 9 Eylül 2010 Yaşam 

Bir mum yanıyordu bir evin bir odasında
O evde bir de kedi vardı.
Geceler indiğinde kendi havasında
Mum yanar, kedi de oynardı.

Mumun yandığı gecelerden birinde
Kedi oyunlarına daldı.
Oyun arayan gözlerinde
Mumun alevi yandı,
Baktı,
Mumun titrek alevinde
Oyuna çağıran bir hava vardı.

_ÖzDmR AsaF_

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Vildan PIRLANT, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 13:43:49