"Küle değil, ateşe üflemelidir." -Divanü Lügat-it Türk, Savlar |
|
||||||||||
|
Ben de gemimi bugün denize salıyorum. İçim kıpır kıpır... Heyecanım nedensiz ama boş değil biliyorum. Tam yol ileri, sorunsuz devam ettirebilirim gemimi ben de. Buna inancım kuvvetli. Gücüm de var. Gücümün kaynağı ise hayallerim... Onlar olmadan yaşayamam. Onlara bu denli bağlıyım. Çünkü, hayatımın en acımasız anlarında bile imdadıma onlar yetişti. Beni çekip çıkardılar kıskaçtan ve rahat huzurlu bir yuvaya bıraktılar adeta. Onlarla ayakta kalabildim ve kalıyorum da. İşte hayallerimi gerçekleştirecek gemim yola çıktı bile. Ne dersiniz, sizce sağ salim ulaşabilir mi hayaller limanına?
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Hande Özbudak, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |