Kürtaj sadece kendileri bir zamanlar doğmuş insanlar tarafından savunuluyor. -Ronald Reagen |
|
||||||||||
|
Merhaba... Şimdilik en uygun giriş bu galiba.. Cesaret edip de devam edebilirsem, daha güzel girişler bulacağım mektuplarıma söz. Yine aklıma düştün sevdiğim. Ben de yazmak istedim. Yükümü bu şekilde hafifletebiliyorum çünkü. Hiç gönderilmeyecek mektuplarla dertleşiyorum. Sayende!.. Yanlış anlama, sitem etmek değil niyetim. Ben seni böyle sevmeyi de seviyorum. Beni sevmemeni de, umursamamanı da... Kısaca seninle ilgili her şeyi seviyorum. " - Ne hastalıklı bir kızsın sen ya.." dediğini duyar gibiyim. Evet, öyleyim. Sevgim bir hastalığa, bir bağımlılığa dönüştü. Ben de şizofrene meyletmeyeyim diye mektup yazmaya karar verdim. Sana ulaşmasa da içimdeki sana ulaşıyor ya o bana yeter. Benim en büyük derdim onunla zaten. İçimdeki senle! Onunla olan hesabımı bir kapatsam, kendimi azat etmiş olacağım. Seni bitirirsem eğer özgürlüğümü başlatacağım. Gece ilerliyor. Bende ise hala gündemde ilk sıradaki yerini koruyorsun. Sanki çok umrundaymış gibi, değil mi? Hangi söze başlasam siteme kayıyor bu gece. Affet, hoş gör artık. Aşıklığıma ver.. Bu gecelik yeter sevdiğim. Bu gece de sensiz geçen diğerleri gibi çok uzun olacak...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Hande Özbudak, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |