Dünyanın her tarafından öğretmenler insan topluluğunun en fedakâr ve muhterem unsurlarıdır. -Atatürk |
|
||||||||||
|
Açılara birlikte göğüs gerdiğimiz__ ________Anılar canlanıyor gözlerimde, Unut artık yaşadıklarını, anıları göm toprağa, Sen adını da kendini de unutacaksın zamanla. Yüreğinde bir damla bile, _________Emekten yana bir söz kalmamış, Var git yoluna, alıştım nasılsa yalnızlığa, Alanlara benim sesim yeter, düşene kadar Bu muydu sevda, bu muydu kavga ve aşk, Şikâyet etmedim hiçbir zaman bekleyip durdum, O gün geldiğine tüm renkleri kızıla çalacaktı yurdun, Yanımda olsaydın keşke, emekçi kardeşim, Varsın üstüme gelseydi, emek düşmanlarının tankları.. Sonbaharlar hüzün; Kuzey rüzgârları yağmur taşırlar arkalarında Dünlerde kaybettim yüreğimi, yarınlar yok şimdi. Yeminler bozguna uğradı bu şehirde, Ben çoktan unuttum senin birlikte öleceğiz dediğini….. A Oral
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © abdullah oral, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |