Gerçeğin dili çok yalın. -Euripides |
|
||||||||||
|
Bir şiir söyleniyor sanki hafiften Tütsülü bir rüyanın seher yelinden Okşuyor saçlarımı serin bir rüzgar Boğazın sularında anılar, yanımda sen Karışıyor sesleri anılarla denizin Bir müzik midir gelen, sesi mi kalbimizin Omuzumdaki baş ağlarken hazin hazin Gözüm dalıyor sulara, sularda sen Boğa inlerken kız kulesi kederinde Bir çift hançer göz gülümsüyor gözlerimde Bir sıcaklık hissediyorum sanki ellerimde Dönüp bakıyorum, ellerimde sen Güneş dövüyor tütsüyü birden "iki çay garson" / "oldu abi hemen" Biri öyle duruyor, birini ben içerken Yitiyorum sessizce, yüreğimde sen
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © faruk şengül, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |