..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Sevgi sabýrlý ve yürektendir, sevgi kýskanç ve övüngen deðildir. -Ýncil
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Roman > 1. Bölüm > Ezgi Yavuz




25 Þubat 2011
Çikolata - 19  
Ezgi Yavuz
"Her bir kelimen beni kendine daha da aþýk etmeni saðlýyor. O kadar bilinçli konuþuyorsun ki..." diyor. Gülümsüyorum.


:CGBB:
Uyandýðýmda tüm bu olanlarýn rüya olduðunu düþünüyorum fakat yataðýn diðer ucunda yatan genç adam tüm bu olanlarýn bir gerçek olduðunun ispatý.
Ýçimde deðiþik bir duygu var, þaka gibi... Her þeyin bu kadar hýzlý ve güzel olmasý bende bunlarýn bir þaka olduðu hissini uyandýrýyor. Yatakta öylece yatýp bunlarý düþünürken Carlino'nun sesini duyuyorum. "Günaydýn güzel bayan." diyor, gülümsüyorum ve cevap veriyorum "Günaydýýn."
Yataktan kalkýp bir kahve koyuyor ve ardýndan kahveyi yudumlarken göz ucuyla bana bakýyor. Aslýnda beni izliyor. Ve kýkýrdýyorum, "Yapma!" diyorum.
-Neyi?
-Beni izlemeyi keser misin lütfen
-Ama neden? Bu haksýzlýk
-Niye haksýzlýk?
-Bu kadar güzel bir kadýn tam karþýmda yatarken onu izlemememi istiyorsun.
-Ah, pekala bayým.
Karþýlýklý gülüþüyoruz, kalkýp pencereyi açýyorum ve derin bir nefes alýyorum. Aslýnda bugün bir þeyler yapmalýyým ama ne olduðunu bilmiyorum. Öncelikle Defne'yi arasam çok iyi olacak gibi.

. . .

Akþama kadar otel odasýnda zaman geçiriyoruz, ben dergi okuyorum o ise kitap. Ben müzik açýyorum o dans ediyor. Ben þarký söylüyorum o da eþlik ediyor. Sesimin güzel olduðunu söylüyor, sadece gülmekle yetiniyorum.
Çantamýn içince çalmakta olan telefonu duyuyorum ve telefonun ekranýna bakar bakmaz numarayý tanýyorum; Kaan.

-Efendim?
-Beren, nasýlsýn?
-Ýyiyim teþekkür ederim, sen nasýlsýn?
-Ýyiyim ama sesini duyarsam daha iyi olacaðýmý düþündüm. Beren kendime bir ev aldým, taþýnýyorum.
-Gerçekten mi? Bu güzel bir þey, sonunda kendi hayatýný kurmaya baþlaman seni daha iyi edecektir tatlým.
-Bende öyle düþünüyorum. Fakat seni çok özledim. Kitabýný okudum ve bir gazetede de imza günü düzenlediðini duydum, gelince görüþsek?
-Evet geleceðim, ve tabii ki gelince görüþeceðiz Kaan. Bende seni çok özledim.
-Teþekkür ederim.
-Ne için?
-Bu kadar olgun ve anlayýþlý olduðun için, genelde boþanmýþ insanlar bizim gibi olmazlar ya...
-Ah, evet haklýsýn. Ancak teþekkür edilecek biri varsa o sensin. Bu arada kitabý nasýl buldun?
-Ne diyebilirim ki, harika. Her bir sayfasýnýn sonunda ayný þeyi düþündüm, iþte benim tanýdýðým o Beren ve onun kitabý.
-Hahaha, teþekkür ederim. Senin beðenmen benim için çok önemli, biliyorsunç
-Biliyorum, Beren benim kapatmam gerek, gelince haber verirsen belki bir akþam yemeði yeriz ve birlikte eskisi gibi sinemaya gideriz.
-Bu gerçekten çok güzel olur. Görüþmek üzere.
-Görüþürüz Beren, seni çok seviyorum.
-Bende seni tatlým.

Telefonu kapattýðýmda Carlino'nun beni izlediðini görüyorum. Kaþlarýmý çatýp ona neden beni izlediðini sorarmýþ gibi yapýyorum. "Kaan, seni hala seviyor olmalý" diyor. "Saçmalama..." diyorum, alaycý bir tavýrla gülüyor ve "Lütfen Beren, bu kadar iyi kalpli olma, ondan ayrýlmayý isteyen senmiþsin, o ise buna üzülmüþ ve bunu sana defalarca söylemiþ. O hala seni seviyor, bu apaçýk ortada." diyor. Söylediklerini düþünüyorum ve mantýklý geliyor. "Beni seviyor tamam, ama bu bana aþýk olduðunu ya da hala benimle birlikte olmak istediðini göstermez. Üstelik onun sevgisi beni rahatsýz etmiyor ki, çünkü bende onu seviyorum. Ama bu da benim onunla birlikte olmak istediðimi göstermez 'evlilik ya da aþk anlamýnda' yoksa tabii ki onunla zaman geçirmek benim için çok güzel ve önemli." diyorum. Ayaða kalkýp gözlerimin içine bakýyor ve yaklaþýyor, "Her bir kelimen beni kendine daha da aþýk etmeni saðlýyor. O kadar bilinçli konuþuyorsun ki..." diyor. Gülümsüyorum. Ýçimde bir heyecan oluyor, yine bana aþýk olduðunu söyledi ve bu benim hoþuma gidiyor, fazlasýyla...

Akþam yemeðe çýkmaya karar veriyoruz ve yine çok hoþ bir yere geliyoruz. Tüm gece boyunca -her zaman olduðu gibi- beni güldürüyor. Yemeklerimizi yedikten sonra þarap içiyoruz ve benim Fransýzca öðrenmemden bahsediyoruz. Ona Türkçe öðretip öðretemeyeceðimi soruyor. Cevabým tabii ki evet oluyor. Hatta bu isteði o kadar hoþuma gidiyor ki ona neden bunu istediðini soruyorum. "Sevdiðim kadýnýn dilini öðrenmek benim için bir onur." diyor. Bazen Carlino'nun bir erkek olmadýðýný düþünüyorum, evet çok saçma bir düþünce fakat o kadar ince düþünüyor ki. Her söylediðimden anlýyor, üstelik beni dinliyor. Bu o kadar hoþuma gidiyor ki. Ben konuþurken fözlerimin içine bakmasý ve anlamadýðý bir konu dahi olsa fikirlerini söylemesi beni kendine hayran býrakýyor. "Beni Türkiye'ye götürür müsün?" diyor, "Hep Türkiye'yi merak etmek istemiþimdir, defalarca gitmek için uçak biletleri almaya çalýþtým fakat hep bir nedenden dolayý önüm kesildi. Þimdi ise aþýk olduðum kadýn bir Türk ve onun beni oraya götürmesi benim için bir þans...". Þarabýmdan bir yudum alýyorum, "Haftaya Türkiye'ye gideceðim sanýrým, henüz belli bir tarih yok ama haftaiçi orada olacaðým kesin, sende gelebilirsin Carlino, hem imza günümede katýlmýþ olursun?" diyorum. Hafif buruk bir ifade ile "Kaan'la buluþacaksýn, ailenle...Benim gelmem uygun olmayabilir." diyor. "Ah, sanýrým bir gece otelde bensiz kalabilirsin? Bende Kaan'la buluþup yanýna geri dönerim. Ailem Ýzmir'de olacaðý için onlarla zaten görüþemeyeceðim ki. Gelmen harika olur." diyorum. Gülüyor ve "Pekala, ben geliyorum Türkiye!" diyor ve kadehleri tokuþturuyoruz, "Þerefe, Türkiye'ye!" diyor.
Onu Türkiye'ye götürmek karþýlýðýnda onunda beni Ýtalya'ya götürmesini istiyorum ve o da ayný benim gibi mutlu oluyor. Þimdi ikimizde çok mutluyuz iþte. Belkide Amelie içinden geleni yapmalýsýn derken bunlarý söylemek istiyordu, çünkü þu an içimden gelenleri yapýyorum ve çok mutluyum.



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn 1. bölüm kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Çikolata - 18
Çikolata - 17
Çikolata - 14
Çikolata - 15
Çikolata - 13
Çikolata - 16
Çikolata - 10
Çikolata - 11
Çikolata - 7
Çikolata - 5

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Sonsuz ve Derin [Þiir]
Sessizliðiyle Konuþan Yalnýz Kadýn [Öykü]
Elini Tutmuþtum... [Öykü]
Bir Yarým Orada Kaldý... [Öykü]
Sen Ben Ol, Ben Sen Olayým... [Deneme]
Çok Geç Olmasýn... [Deneme]
Sanada, Banada Mutluluk [Deneme]
Tanýdýðým En Kusursuz Ýnsana... [Deneme]
Kelebek... [Deneme]
Bunun Ýçin Vardý Hayat. [Deneme]


Ezgi Yavuz kimdir?

yazý yazmak benim için çok önemli. yazmak,paylaþmak demek,yeni yolculuklar demek. . .


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Ezgi Yavuz, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.