Ben bir dünya yurttaşıyım. -Sokrates |
|
||||||||||
|
Ve meme uçlarım.. Sanırım burada deilim.. Otobüs çoktan gitmiş olmalı. Ama orada da deilim ki. Arkadaşlarım beni beklior otobüsün içinde. Kimisinin elinde bulmaca, Bazılarında 10-15 gr. tütün. Işıklar yanıyor aniden Nadir yaşadıım eğlenceli sevgili oyunlarını görüorum. Sen bööle yaptın,ben buna çok güldüm, Ben sana dondurma aldım, Sen bana bir kaset doldurdun,en sevdiim şarkıların içinde olduu... Gözlerimi kapatıyorum bunları düşünürken.. Zaten görünmüyor meme uçlarım. Damon çıkıo tekrar sahneye. Yine terlemiş..su içinde.. Otobüsün kornası çaldı az önce, Ve kaset B yüzüne çoktan geçmişti.. Neyse ki evimin bi arka kapısı vardı.. Amacım herkesten daha önce gitmek deildi.. Bir iki erik almıştım mutfaktan.. Cebime yine bakmadım ne var ne yok diye.. Annemin sigaralarından çalmıştım yeterince... Otobüs çoktan yola çıkmış olmalıydı.. Arkadaşlarım şarkılar söölüyorlardı gülerek.. Arka koltukta sevişenler vardı.. Ve ben ilk sigaramı yakmıştım.. Otobüs Avrupa’ya giderken, Sigaramı Asya’ya dooru çekiordum.. Meme uçlarım düşmüş olmalıydı yolda.. Çünkü üzülmüordum artık, Onları göremiorum diye.. Kimse beni merak etmedi.. Arkadaşlarım yine şarkılar söölüyordu.. Arka koltuktaki çift,sigaralarını yakmışlardı.. Otobüs hızlanmıştı... Camları hafif buharlı.. Öksürüyorum yolda deli gibi.. Kendimden özür diliorum,her yırtınışta.. Bazı şeyleri yanında götüremio insan.. Köpeini bile istemezsin çogu zaman.. Hele sevgilini.. Komik.. Uzaklaşmış olmalıydım.. 3 gün eklenmişti çünkü, Evde okuduum gazetenin tarihine.. Ve köşe yazıları aynı deildi.. Haberleri de öyle.. Otobüs nehre yuvarlanmıştı.. Su üzerinde cd’ler,spermler,adidaslar,tütünler.. Geri dönmek için iyi bir sebep veya fırsattı bu.. Ne kadar hain oldugumu anlatabilirdim anneme.. Ve soora damon’un showuna kalıcı bir dönüş... Otobüs çoktan çürümüştü.. Çocuklarım büyümüştü.. Ve asla öörenemedim gitar çalmayı.. 12 Aralık 2000 04:15
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Önder Turmus, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |