Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiçbir ordu karşı koyamaz. -Victor Hugo |
|
||||||||||
|
Elektronik mektubunda hiç beklemediim şeyler yazmışsın bana..ben senin hep mutlu hayatı çok da sallamayan bi kız olduğunu düşünmüştüm...lakin benden çok da farkın yokmuş..ne garip? Ankara çok sıkıcı bir kent olup..artık içimi bunaltmaktadır..ilk aşık olduğum yerler...ilk öpüştüğüm köşeler...ilk dostluklarım artık değerleri kaybetmektedir..yeni bi kente ihtiyacım war ...yeni diyarlara.. hiçbişi yapasaım gelmio ...ne dışarı çıkmak...ne aşık olmak...ne gezmek...öylece music dinliyim..yatıyım...yada içiyim..sorunlardan sorumluluklardan sıkıldım artık.. Rahatlık istiorum ...yada her zaman dediim gibi huzur...mutluluk değil ya..huzur ...ailemdeki anlamsız karışıklıklar...dersler...güzin ablalık...çöp çatanlık...yeni bi kent lazım...tümden yeniliğe ihtiyacım war...yeni yüzler...olucaksada farklı sorunlar olsun artık...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Önder Turmus, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |